Katalin ház

 

A ház a strandtól és a Tagore sétánytól egyaránt 3-4 percnyi távolságra van. Kellemes séta. Pár perc sétára élelmiszer boltok, cukrászdák, éttermek, strandok találhatók.

Kizárólag önálló házként adjuk ki, maximum 12 főre, minimum 4 éjszakára! Kiválóan alkalmas nagy családok és baráti társaságok részére. A zárt udvarban két autó tárolására van lehetőség.

A virtuális házbejáráshoz klikk a képre.

A földszinten 4 személyt tudunk elszállásolni. Itt egy darab kétágyas szoba található, illetve nappali, ahol van  egy kinyitható kétszemélyes ágy. Innen nyílik a terasz. Az előszobából juthatunk a fürdőszobába (zuhanyozóval, mosógéppel), a wc-be, konyhába, valamint a szobákba és az emeletre.

Az emeleten 8 személyt tudunk elszállásolni. Itt három darab kétágyas szoba és egy nappali található, ahol szintén két személy tud pihenni. A nappaliból nyílik az erkély. Az emeleten is van egy wc és egy fürdőszoba, wc-vel.

A kertben lehetőség nyílik grillezésre, bográcsozásra, amihez biztosítjuk a kellékeket. Rossz idő esetén a házban három TV készülék áll rendelkezésükre és természetesen wifi. A ház előtt két hatalmas tuja és egy fenyőfa biztosítja az árnyékot és a hűs levegőt a házban.